Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Widzę, że nikt nie chce zacząć. Więc ja zacznę.
Trochę o mnie:
Mam na imię Maria, studiuję w Szczecinie
Mam 21 lat
mieszkam na wsi w zachodniopomorskim
Kocham fantastykę - książki, filmy,seriale
przeczyłam m.in: sagę Zmierzch, Harry Potter, Kroniki z Wardstone, Dary anioła, Percy Jackson i bogowie olimpijscy, Zawód wiedźma i pozostałe części tej sagi,Trylogia Czasu, Dziedzictwa planety Lorien, saga Outlander i wiele innych
seriale - dużo - te co ostatnio oglądam - Heartbeat, Wynnona Earp, Arrow, Flash, Shield, Bibliotekarze, Castle, Once Upon a Time, Outlander, Słodkie Kłamstewka, Kroniki Shannary - z tymi jestem na bieżąco oczywiście obejrzałam więcej
filmy - dużo tego, przede wszystkim fantastyka (DC i Marvel), kilka komedii - (Kac Vegas, 21 Jump Street), Step Up, kilka produkcji Disney'a, mecze reprezentacji też się liczą ?????
w wolnym czasie rysuję, maluję, czytam książki , oglądam filmy i seriale - jak widać z mojej "kolekcji", piszę, w tym roku postanowiłam trochę zadbać o siebie - rower
umiem gotować, ale bardziej wole piec i dekorować ciasta
W tym miejscu zakończę mój wywód Chyba Was nie zanudziłam na śmierć
Jak macie jakieś pytania albo chciałybyście się dowiedzieć czegoś więcej o mnie - piszcie pod tym wątkiem
Książki, filmy, seriale <3 W tym akurat mamy dużo wspólnego
Też mamy dużo wspólnego Uwielbiam piec słodkości, oglądać filmy i seriale
kiedyś też rysowałam, ale już przestałam
1. Masz rodzeństwo?
2. Jakiej muzyki słuchasz?
3. Lubisz zwierzęta i czy masz jakieś?
4. Ulubiony film lub serial?
1. Rodzeństwo - brat, starszy o 3 lata.
2. Och muzyka - różnie, mam bardzo zróżnicowaną playlistę - można tam znaleźć niemal wszystko,
Ulubione:
- Sofia - Alvaro Soler
- See You Again - Wiz Khalifa
Słucham m.in. Avicii, Pitbull, Bruno Mars, Calvin Harris, Enej, Katy Perry, Margaret, Maroon 5, Sound'n'Grace, Mrozu, Olly Murs, Sia, Sarsa i wiele innych ...
3. Lubię zwierzęta, choć czasem bez wzajemności żadnego zwierzaka nie posiadam.
4. Uch ulubiony film lub serial ..... hmmm ...... ciężko będzie coś wybrać, bo mam wiele ulubieńców. Ale postaram się
Serial Outlander - zakochałam się w serialu i zaczęłam czytać książki
Strony: 1